✓ Deponi og forbrænding

✓ Affaldshåndtering siden 1989

✓ Miljøvenlig bortskaffelse af affald

Åbningstider: FRA JANUAR 2024

Mandag-torsdag: 07.00-14.30

 Fredag: 07.00-14.00

Lørdag-søndag: Lukket

Åbningstider omkring helligdage i foråret 2024

Bortskaffelse af asbest, asbestplader og andet asbestaffald

Har du en opgave, hvor der er behov for bortskaffelse af asbestaffald? Hos deponi AV Miljø modtager vi forskellige former for asbestholdigt affald. Dermed kan vi tilbyde bortskaffelse af asbestaffald samt bortskaffelse af eternitplader med asbest, bølgeeternit med asbest og andre asbestplader med videre. Vores kunder er fra blandt andet Hvidovre, Frederiksberg, København og omegn.

Asbestaffald fra ældre byggerier og gulvbelægninger

​Asbest blev brugt på grund af materialets gode isoleringsevne og varmebestandighed. Det blev især brugt i eternitplader, gulvbelægninger, rørisolering og fliselim i forbindelse med byggeri.

Senere viste det sig, at asbestfibre kan udgøre en helbredsrisiko, når de indåndes. Derfor er det ikke længere tilladt at benytte, og der er særlige regler for bortskaffelse af eternitplader med asbest og generelt asbestholdigt affald. 

Bortskaffelse af eternitplader med asbest med videre

​Der er mange regler og forskrifter for deponering af asbestaffald, men vi beskæftiger os professionelt med bortskaffelse af asbest, PCB med videre. Derfor kan vi også tilbyde rådgivning, herunder om deklarering af affald, så du kan være sikker på, at du følger reglerne og kan komme af med affaldet.

Læs den gældende positivliste over affaldstyper, som må modtages.

Få mere information om bortskaffelse af asbest

​Du er velkommen til at få mere information om for eksempel vores priser, bortskaffelse af asbest eller bortskaffelse af eternitplader med asbest. Vi sender også gerne et uforpligtende tilbud med en konkret pris for at modtage asbestholdigt affald.

​Du kan ringe på telefon på 36 77 15 99 for at aftale nærmere, eller du kan skrive til e-mail av@av.dk

Kontaktinformationer​

AV Miljø

CVR: 25463242

EAN nr. 5798009169105

Postnummer, by & adresse

Andre informationer