✓ Deponi og forbrænding

✓ Affaldshåndtering siden 1989

✓ Miljøvenlig bortskaffelse af affald

Åbningstider: FRA JANUAR 2024

Mandag-torsdag: 07.00-14.30

 Fredag: 07.00-14.00

Lørdag-søndag: Lukket

Åbningstider omkring helligdage i foråret 2024

Bortskaffelse af slagger og flyveaske foretages miljømæssigt korrekt

Har du brug for at komme af med slagger eller flyveaske på en miljømæssig forsvarlig måde, er du kommet til det helt rette sted. Hos AV Miljø tilbyder vi professionel og miljøvenlig bortskaffelse af slagger såvel som bortskaffelse af flyveaske for kunder i blandt andet Hvidovre, København og på Frederiksberg.

Miljøforurenende restprodukter

Slagger er et restprodukt, der opstår i forbindelse med afbrænding af restaffald, der ikke kan genbruges. I dag bliver det typisk brugt i vejbelægninger, men i perioden 1950 til 1970 blev det også anvendt som fyldningsmateriale i husfundamenter.

Flyveaske er små partikler, der indeholder et meget højt indhold af tungmetaller og opløselige salte. Det bliver typisk brugt som fyldmateriale i beton, gasbeton og cement samt i vejbygning.​

Bortskaffelse af flyveaske og slagger til fordelagtige priser

Da der er en risiko for, at slagger kan forurene både jord og grundvand, er det vigtigt, at bortskaffelse af slagger udføres korrekt, og det kan vi hos AV Miljø sørge for. Vi tilbyder korrekt bortskaffelse af slagger såvel som bortskaffelse af flyveaske til en attraktiv pris.

Læs mere om priserne her.

Kontakt os og hør mere om vores bortskaffelse af slagger og flyveaske

Har du i forbindelse med fjernelse af slagger eller flyveaske behov for en miljøvenlig bortskaffelse, er du velkommen til at kontakte os på telefon 36 77 15 99 eller e-mail av@av.dk. Vi hører også gerne fra dig, hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du har brug for yderligere information om vores arbejde med den miljømæssige forsvarlige bortskaffelse.

Kontaktinformationer​

AV Miljø

CVR: 25463242

EAN nr. 5798009169105

Postnummer, by & adresse

Andre informationer