✓ Deponi og forbrænding

✓ Affaldshåndtering siden 1989

✓ Miljøvenlig bortskaffelse af affald

Åbningstider: FRA JANUAR 2024

Mandag-torsdag: 07.00-14.30

 Fredag: 07.00-14.00

Lørdag-søndag: Lukket

Åbningstider omkring helligdage i foråret 2024

Bortskaffelse af PCB-affald og rådgivning om deponering

Leder du efter et deponi, der varetager bortskaffelse af PCB-affald? Hos AV Miljø tilbyder vi deponering af byggeaffald med PCB. Samtidig tilbyder vi rådgivning om både håndtering og deponering. Vi hjælper typisk kunder fra blandt andet Hvidovre, Frederiksberg, København og omegn.

Hjælp til deklarering og bortskaffelse af PCB-affald

​Vi beskæftiger os professionelt med bortskaffelse af PCB-affald, asbest-affald og lignende i vores deponi. Dermed kan vi samtidig tilbyde rådgivning, så du kan være sikker på, at du følger de mange regler og forskrifter for deklarering og deponering af affaldet.​

Hvad er PCB-affald?

​PCB blev tidligere anvendt i en række byggematerialer og tekniske komponenter, fordi det er meget holdbart og blandt andet har en god isoleringsevne og en lav brændbarhed.

Man har brugt PCB i fugeprodukter, termoruder med videre. Senere viste det sig, at det kan skade både mennesker og miljøet, og derfor blev det forbudt. Det vidste sig også, at det ligefrem kan sprede sig til omgivelserne. Det kan være til tæpper, møbler og tapeter, men også til de omgivende byggematerialer.

Læs den gældende positivliste over affaldstyper, som må modtages.

Få mere at vide om deponering af giftigt byggeaffald

​Kontakt os gerne for at få mere information om håndtering, deklarering og bortskaffelse af PCB-affald. Vi sender gerne et uforpligtende tilbud for at modtage PCB-holdigt byggeaffald.

Du kan ringe på telefon på 36 77 15 99 for at få mere at vide. Du kan også skrive til os på e-mail av@av.dk

Kontaktinformationer​

AV Miljø

CVR: 25463242

EAN nr. 5798009169105

Postnummer, by & adresse

Andre informationer