✓ Deponi og forbrænding

✓ Affaldshåndtering siden 1989

✓ Miljøvenlig bortskaffelse af affald

Åbningstider: FRA JANUAR 2024

Mandag-torsdag: 07.00-14.30

 Fredag: 07.00-14.00

Lørdag-søndag: Lukket

Åbningstider omkring helligdage i foråret 2024

Miljøvenlig affaldshåndtering – korrekt håndtering af farligt affald

​Leder du efter en virksomhed, der tilbyder miljøvenlig affaldshåndtering? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos AV M​iljø har vi blandt andet specialiseret os inden for miljørigtig håndtering af affald, herunder også håndtering af farligt affald. Vi har blandt andet kunder fra Hvidovre, Frederiksberg og hele København.

Vi har fokus på miljøvenlig affaldshåndtering

AV Miljø er ejet af Vestforbrænding og ARC, og vi har et affaldsdeponi i Hvidovre samt et mellemlager for forbrændingsegnet affald i København. Begge anlæg lever op til alle de gældende miljøkrav på området.

Vi lægger stor vægt på at varetage en korrekt miljøvenlig affaldshåndtering, og derfor sørger vi altid for at kontrollere affaldet, når vi modtager det, og sammenholde det med deklareringen. Husk altid at deklarere dit affald, før du leverer det til os – læs mere om det her.

Modtagelse og håndtering af farligt affald

Vi har en godkendelse til deponering og håndtering af farligt affald, herunder blandt andet: 

Du kan læse mere om, hvilken type affald vi modtager, og hvilken type vi ikke modtager, her.

Der er mange regler i forbindelse med håndtering af affald og bortskaffelse af farligt affald som for eksempel asbest og PCB, og derfor er det vigtigt, at du lader os gøre det på en miljømæssig og korrekt måde. Vi ved, hvordan affaldet skal håndteres, og vi står også til rådighed i forbindelse med rådgivning om blandt andet deklarering af affaldet.

Kontakt os og hør mere om vores håndtering af affald

Har du nogle spørgsmål omkring vores arbejde i forbindelse med miljøvenlig affaldshåndtering, eller kunne du tænke dig at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med håndtering af affald samt håndtering af farligt affald?

Så er du velkommen til at kontakte os på telefon 36 77 15 99 eller e-mail av@av.dk.​

Kontaktinformationer​

AV Miljø

CVR: 25463242

EAN nr. 5798009169105

Postnummer, by & adresse

Andre informationer